⁠   ⁠
Ücretsiz Kargo
Son 30 Günün En Düşük Fiyatı!
ÖN SİPARİŞ / Teslimat Tarihi: 12 Nisan 2024
ÖN SİPARİŞ / Teslimat Tarihi: 12 Nisan 2024
Çok Satan
₺819,00 KDV Dahil
₺945,00 KDV Dahil
%13 İndirim
%13İndirim
Ücretsiz Kargo
₺914,00 KDV Dahil
₺1.029,00 KDV Dahil
%11 İndirim
%11İndirim
Ücretsiz Kargo
₺798,00 KDV Dahil
₺914,00 KDV Dahil
%13 İndirim
%13İndirim
Ücretsiz Kargo
₺1.586,00 KDV Dahil
₺1.869,00 KDV Dahil
%15 İndirim
%15İndirim
Ücretsiz Kargo
₺420,00 KDV Dahil
₺525,00 KDV Dahil
₺1.334,00 KDV Dahil
₺1.449,00 KDV Dahil
%8 İndirim
%8İndirim
Ücretsiz Kargo
₺1.680,00 KDV Dahil
₺1.932,00 KDV Dahil
%13 İndirim
%13İndirim
Ücretsiz Kargo
₺914,00 KDV Dahil
₺1.029,00 KDV Dahil
%11 İndirim
%11İndirim
Ücretsiz Kargo
Çok Satan
₺819,00 KDV Dahil
₺945,00 KDV Dahil
%13 İndirim
%13İndirim
Ücretsiz Kargo

Sana Uygun Hoparlörü Hemen Seç ve Satın AL

Hoparlör 1900’lü yılların başlarında tasarlanmış ve 1925 yılında ilk kez dünyaya tanıtılarak kullanılmaya başlamış ses sistemi ürünüdür. İlk tasarımı ile günümüz modern hoparlörleri arasında neredeyse hiçbir fark olmayan hoparlörler oldukça basit bir çalışma sistemine sahiptir. Bu sebeple hoparlörler tarihçesinde çok büyük farklılaşım göstermemiştir.

Ses iletimi açısından önemli bir faktör üstlenen hoparlör çeşitleri, ses ekipmanlarının vazgeçilmez bir parçasıdır. Açık ya da kapalı alan olmak üzere bir çok müzik ve ses uygulamasında hoparlör kullanımını görmekteyiz. İnsanlar hayatlarının bir parçası olarak gördükleri hoparlörleri, gündelik yaşamın önemli bir parçası haline getirmişlerdir. Günlük kullanımın yanı sıra profesyonel sahne sistemlerinde de kullanılar hoparlör, konser alanlarında sıkça karşımıza çıkmaktadır.

Taşınabilir Hoparlör İle Kolay Kurulumun Tadını Çıkarın

Taşınabilir hoparlör, seyyar hoparlör olarak da anılan bu cihaz kategorisinde, her türlü alanda çalışma olanağı sağlayan ve yeni nesil hoparlör olarak anılan hoparlör modelleri yer almaktadır. Çalışma prensibine gelecek olursak, akülü olarak kablosuz 4 ile 6 saat arası yayın yapabilen bu cihazlar, kablolu halde aktif hoparlör mantığıyla aynı şekilde de çalışabilmektedir. Ancak, aktif hoparlör modellerinin yanı sıra bu hoparlör modelleri, hiçbir jak girişi veya başka bir giriş kullanmadan, üretim aşamasında kablosuz mikrofon ile beraber üretilmektedir. Nasıl mı? Yani, hoparlör ile uyumlu telsiz mikrofon veya mikrofonlar ile satılmaktadır. Tabi ki, bunun yanı sıra, ekstra mikrofon girişi de yapabiliyorsunuz. Bu konuya ek olarak, yukarıda da bahsettiğim üzere, anfi ile benzer kasaya ve özelliklere sahip olan bu akülü hoparlör modelleri, ek hoparlör çıkışı sayesinde pasif hoparlör bağlanarak daha zengin ve kaliteli bir sistem yapmanıza olanak sağlamaktadır. Kablosuz hoparlör modelinin detaylarına inecek olursak, her türlü watt aralığında modelleri mevcut olan bu geniş kategoride, bluetooth hoparlör paketleri ve bu hoparlör ile tamamen uyumlu ürünlere de rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Genel olarak özellikleri için göz gezdirmeniz gerekirse, büyük hoparlör modellerinin her türlü dijital ortama veya teknolojik cihaza bağlanabilmesi için çeşitli bağlantı özelliklerine sahiplerdir. Örneğin, kablosuz hoparlör için girişlere bakacak olursanız, Bluetooth, AUX, SD kart, AC girişi, USB ve ekstra enstrüman girişleri olmak üzere birçok önemli özelliğe sahiptir. Tüm bunlara ek olarak, bu büyük hoparlör modelleri seyyar yapıda olduğu için gözünüzü korkutmasın. Nedeniyse, çekçek ve tekerlekli yapısı sayesinde büyük woofer ve tweeter taşıyan hoparlörün oldukça kolay taşınabilir bir yapıya sahip olmasıdır diyebiliriz. Bu başlığa son olarak, makalenin devamında taşınabilir hoparlör tavsiye yani en iyi taşınabilir hoparlör için tavsiye niteliğin bilgilere ulaşabilirsiniz.


Taşınabilir Hoparlör Tavsiyelerini Derledik

Taşınabilir hoparlör tavsiye, taşınabilir hoparlör mikrofonlu olarak genellikle arattırılan ve birçok markanın bu bluetooth hoparlör kategorisinde birden fazla atılımı olmuştur ve devam etmektedir. Büyük bir yarış haline gelen bu kablosuz hoparlör kategorisinde, markalar çeşitli ek özellikler ve konforu arttırarak müşterilerine ürünü sunmaya gayret etmektedir. İşte bunun için, belli başlı eleme yöntemleriyle seçtiğimiz ve her hangi bir iyi kötü sıralaması yapmadığımız marka isimleri aşağıda gördüğünüz gibidir.


Hepa Merz taşınabilir hoparlör
Westa taşınabilir hoparlör
Osawa taşınabilir hoparlör
Lastvoice taşınabilir hoparlör
Aneka taşınabilir hoparlör
Oyility taşınabilir hoparlör
Midex taşınabilir hoparlör

Ekstra, bu markaların ürettiği hoparlör çeşitleri için örnek vermek gerekirse, küçük hoparlör ve büyük hoparlör olarak farklı kullanım alanları için bluetooth hoparlör çeşitleri mevcuttur. Bunlar,gezi rehberleri, cami hocaları, okullar, özel işyerleri ve buna benzer birçok ayrı kullanım alanı için ayrı ayarı hoparlör ve bunlara özel hoparlör fiyatları gözlemlenebilmektedir. Konuyu biraz daha detaylandırırsak, yukarıda bahsettiğimiz küçük hoparlör veya büyük hoparlör modelleri derken pasif hoparlör, kabin hoparlör ve diğer hoparlör modelleri ile ilgili değildir. Bu noktada anlatmak istediğimiz, küçük taşınabilir gitar anfisi, saz anfisi, bağlama anfisi, küçük taşınabilir hoparlör, rehber hoparlör gibi hoparlörler için geçerlidir. Büyük olarak adlandırdığımızsa, taşınabilir hoparlör mikrofonlu veya diğer seyyar hoparlör modelleri içindir.

Hoparlör ses sistemi dünyasında elektronik ortamdaki ses sinyallerini akustik ses sinyallerine çeviren cihazdır. Kendi organlarımızla kıyaslarsak hoparlörler için ses sistemlerinin ağzı diyebiliriz. Ses sistemlerinde sesin çıkış noktasıdır aslında. Hoparlör İngilizce’ de speaker olarak adlandırılır. Speaker kelimesini tam olarak Türkçe’ ye çevirirsek, konuşucu, konuşan anlamını çıkarabiliriz. Bunu göz önüne aldığımızda ses sisteminin ağzı benzetmemiz daha sağlam bir taban üzerine oturtulmuş olacaktır.

Hoparlör Yapısı ve Çalışma Prensibi

Bilindiği üzere hoparlör titreşimler oluşturarak elektronik ses sinyallerini havaya yayarak akustik ses sinyallerine dönüştüren cihazdır. Peki, bu işlemi nasıl gerçekleştirir. Bu işlemin nasıl gerçekleştiğini anlayabilmek için öncelikle yapısından yani hoparlör parçalarından bahsetmemiz gerekmektedir.

Hoparlörün parçaları basitçe, mıknatıs, sepeti, ses bobini ve konik yapıdan oluşmaktadır diye sıralanabilir. Hoparlör sepeti, parçalarının işlevsel olarak bir arada bulunmasını sağlayan ana iskelettir. Mıknatısı bir diğer deyişle magnet sepetin altında bulunur ve ortasında boşluk olan yuvarlak bir yapıya sahiptir. Magnetin ortasındaki boşluğa ses bobini yerleştirilir. Ses bobini aynı zamanda kâğıt ya da plastik malzemeden imal edilen konik yapının alt kısmında sabitlenmiştir. Hoparlör mıknatısının manyetik gücü, ses bobinine gelen elektrik yükleri sayesinde ses bobinini aşağı ve yukarı yönde hareket ettirir. Bu sayede konik yapı da titreşimlerle hareket eder ve elektrik sinyallerini titreşimler haline dönüştürerek hava yoluyla ses dalgalarına dönüştürür.

Hoparlör Özellikleri

Hoparlör özellikleri ses karakteri, boyut ve güç özellikleri olarak basitçe sınıflandırılabilir. Bu yazımızda daha önce de bahsettiğimiz gibi ses karakteri olarak, bas, mid ve tiz olarak sınıflandırılır. Bas karakterli bas ses aralığında yani daha düşük frekanslarda sesleri daha güçlü ve kaliteli çıkarmak için tasarlanmış ve üretilmiştir. Mid karakterli modeller orta frekanslarda ses karakterine sahipken tiz karakterli olanlar ise yüksek frekanslı sesleri yani tiz sesleri daha güçlü ve kaliteli olarak üretebilirler. Tiz hoparlör tweeter olarak da isimlendirilir. Boyutu, hoparlörün çapını belirtir. Bu ölçümler inç birimiyle nitelendirilir. Çok küçük çaptar bulunduğu gibi çok büyük hoparlörlerde üretilmektedir.

Hoparlör gücü, ses çıkış gücü yeteneğini nitelendirmek için kullanılan sınıflandırma yöntemidir. Gücü ‘watt’ birimiyle anlatılır. Ses gücünü anlatmak için iki farklı terim vardır. Bunlar ‘peak’ ve ‘rms’ olarak adlandırılır. Peak gücü maksimum ses gücünü gösterir. Peak kelimesi İngilizce ‘tepe’ anlamına gelir. Yani hoparlörün tepe gücü peak gücü olarak nitelendirilir. Rms ise gerçek gücünü anlatmak için kullanılan terimdir. Gücünden bahsederken 5 watt, 150 watt, 1000 watt hatta 2000 watt gibi ses güçleri ile karşılaşabilirsiniz. Bu değerler genel olarak hoparlör için peak gücünü belirtmektedir.

Hoparlör Ne İşe Yarar ?

Ses yükseltmek ve sesi daha çok kitleye ulaştırmak için kullanılan hoparlörler, son zamanlarda en çok tercih edilen ve olmazsa olmaz ses sistemi ekipmanlarındandır. Ses iletimi noktasında önemli bir faktöre sahip olan hoparlör, watt özelliklerine göre çeşitlenmektedir. Yoğun ses gerektiren durumlarda kuvvetli hoparlörler tercih edilse de dinleti tadında iletilmesi gereken ses uygulamalarında daha düşük watt'lı hoparlörler kullanıldığı görülmektedir. 

Hoparlör Çeşitleri

Ses sistemi alt kategorisinde yer alan hoparlör, kendi içerisinde birçok çeşit ve modele ayrılmaktadır. Açık alanlar da kabin hoparlör kullanımının yanı sıra, iç mekânlarda duvar ya da tavan tipi modeller kullanılabilmektedir. Açık mekânlarda daha güçlü çeşitleri tercih edilse de kapalı mekânlarda aşırı güç ihtiyacı olmadığından daha düşük watt özelliklerine sahip modelleri kullanılmaktadır. 

Hoparlör kullanım amacı ve kullanım yerine göre çeşitlilik gösterir. Bunun yanı sıra ses karakterine göre de sınıflara ayırılır. Bas karakterli, mid karakterli ve tiz karakterli olanlar bu şekilde sınıflanan çeşitlerdendir. Kullanım yerine göre sınıflanan modeller ise duvar, tavan, horn gibi hoparlörlerden oluşmaktadır. İç mekânda kullanılan ve dış mekânda kullanılan hoparlörler özellik olarak farklılık gösterir. Dış mekân da iklim koşullarından etkilenmeyecek yapıda üretilmekte iken, iç mekân da yağmur gibi iklim koşullarından etkilenebilir. Kabin hoparlörler bir diğer çeşidi olarak sınıflandırılabilir. Kabin hoparlörler aktif kabin ve pasif kabinolarak ikiye ayrılır. Aktif olanlar kendi anfi katları sayesinde anfi gücüne ihtiyaç duymazken pasif kabinler tek başına güç üretemez ve ses veremezler. Bu sebeple pasifler ayrıca anfi ya da power miksere ihtiyaç duyarlar. Trafolu ve trafosuzolarak sınıflandırılan hoparlör türleri ile karşılaşmanız mümkündür. Ses kaynağından uzak ya da çok sayıda hoparlörü bir arada kullanmanız durumunda trafolu kullanılmalıdır. Bu gereklilik güç kaybını önlemek için ortaya çıkmaktadır. Eğer anfiniz trafolu bir çıkışa sahipse trafolu kullanımı zorunludur.

Kablosuz Hoparlör

Hoparlör kullanımında kablo derdinin ortadan kaldırılması ile kablosuz hoparlör modelleri hayatımızda girmiştir. Teknoloji ilerledikçe hoparlör kategorisi de bundan payına düşeni almış ve kullanıcıların deneyimine sunulan bir çok model geliştirilmiştir. Bluetooh özelliği olması ve kablosuz çalışabilmesi sebebi ile günümüzde sık tercih edildiğini söyleyebiliriz. 

Hoparlör Fiyatları

Yonkamuzikmarket.com hoparlör çeşitleri konusunda en iyi hoparlör fiyatları ile şık kampanyalar sunar. En ucuz fiyatları, esnek ödeme koşulları ve kredi kartına taksit fırsatlarıyla istediğiniz tüm seçeneklerini online sipariş edebilirsiniz. Üstelik 30 TL üzerindeki tüm siparişleriniz için kargoyu bedava sunuyoruz.

Ekonomik fiyatlarla aktif, pasif hoparlör çeşitleri ve taşınabilir hoparlör sistemlerini, tek tıkla satın alabilirsiniz.

En İyi Hoparlör Fiyatları Yonka’da

Hoparlör fiyatı araştırması yapıldığı zaman, çok ucuz fiyatlar ile karşılaşılabileceği gibi çok yüksek fiyatlar ile de karşılaşılabiliriz. Hoparlör fiyatı farlılıkları en çok sizin ihtiyaçlarınıza göre değişkenlik göstermektedir. Sebep olan etkenleri sıralamamız gerekirse; markası, boyutu, yapımında kullanılan malzemeler, ek özellikleri ve satıcılar arasındaki rekabet durumu olarak sıralayabiliriz. Aynı özellikte olan farklı modellerini, farklı markalarda farklı fiyatlar ile görebilirsiniz. Marka faktörü fiyatı üzerinde etkin rol oynamaktadır. Aynı marka ve model hoparlörleri dahi farklı fiyatlar ile satın almanız mümkündür. Bunun sebebi satıcılara arasındaki rekabet ortamı olabilir. Hoparlör fiyatı araştırması yaparak daha ekonomik seçimler yapabilmeniz mümkündür.

En İyi Hoparlör Markaları Yonka’da

Yonka Müzik A.Ş, Türkiye’nin lider markası olarak global ürün ağı sunar. Hoparlör teknolojilerinde dünyanın en iyisi olan markalarla, en şahane çeşitlerini size özel sunar. Profesyonel tasarım özellikleri, konforlu kullanımları ve ses kalitesinde üstün performans sağlayan hoparlör modelleriyle hizmet sunuyoruz.

Hoparlörler üretildikleri tarihten itibaren bugüne kadar yapısal ve elektronik bakımdan pek bir değişime uğramamakla birlikte çeşitlenme konusunda gün geçtikçe portföyünü genişletmiştir. Kullanıldıkları alanlara göre birçok çeşitleri bulunan hoparlör modellerini bu incelememiz altında daha detaylı olarak yakından inceleyecek, sizlere teker teker hoparlörlerin kullanım alanlarını ve nasıl kullanacağınızı anlatarak yardımcı olmaya çalışacağız. Öyleyse sizlerle beraber buyurun incelememize başlayalım.

Hoparlörlerin birçok çeşidi olduğunu söylemiştik. Bunlar aktif, pasif, subbass, asma tavan tipi, gömme tavan tipi, ünit, duvar tipi, line array ve monitör referans hoparlörler olarak söylenebilir. Referans hoparlörlere örnek olarak şu modelleri sayabiliriz ; yamaha hs5, hs7, hs8 mackie cr3, cr4

Aktif hoparlörler; amplifikatör olmaksızın sadece deck mikserler ile kullanılabilen aktif hoparlörlere aktif denmesinin sebebi kendiliğinden amplifikatörlü sistemlere sahip olmalarıdır. Genellikle deck mikserli setlerde kullanılan bu ürünlere ayrıca da ekstra bağlanabilmektedir. Yani siz eğer tek başına sesi bana yetmez derseniz bu kabinlere pasif olacak şekilde ek olarak bağlayabilirsiniz ama bu bağlantıları yaparken dikkat etmeniz gereken bir husus var. Daha önce de dediğimiz gibi aktif hoparlörler kendiliğinden amplifikatörlüdür yani içerlerinde belli bir watt değerine kadar kaldırabilecek anfiler vardır. Sizin kullanacağınız ek ürünler eğer bu amplifikatörleri aşarsa hem aktif hem de pasif hoparlörünüze zarar verebilmeniz olasıdır.

Pasif hoparlörlere gelecek olursak da aktiflerin aksine power sürücülerine ihtiyaç duyan yapılarından ötürü ya power mikserlerin yanında kullanılırlar ya da aktif hoparlörlere ek olarak tercih edilebilirler. Aktif hoparlörlerin üstünden eko ayarı yapabilirken pasif'de böyle bir seçenek bulunmamaktadır. Aktif hoparlörlerden daha uygun fiyatlara satılan pasif kabin, kule kabin ve pasif subbass şeklinde de satılabilmektedir. Yani eğer birden fazla hoparlörlere ihtiyacınız varsa, geniş bir alanda kullanmayı düşünüyorsanız pasif hoparlörlerle power mikserlerinize ve aktif hoparlörlerinize ek çıkabilir, seri şekilde bağlantı yapabilir ve leziz müzik deneyimini bütün dinleyicilerinize yaşatabilirsiniz.

Gelelim subbass hoparlörlere… bu ürünler insan kulağının duyabileceği ses aralığı olan 20 Hz 20 kHz aralığındaki seslerin en düşük tabakası olan 20 Hz ila 300 Hz aralığındaki ses frekanslara cevap verirler. Aynı zamanda “subwoofer” diye de adlandırılan bu hoparlör çeşitleri bass özellikteki hoparlörlerdir. Genellikle kullanım alanları kafeler, bistrolar, barlar, eğlence mekanları ve açık hava konserleri gibi birçok insana hitap edilmesi gereken alanlardır. Birçoğu kabinli satılabilse de sizin kendinize göre kişiselleştirebileceğiniz hoparlör çeşitleri de gayet mevcuttur. Boş kulelerin içerisine yerleştirebileceğiniz çıplak hoparlörler ile bass tonlarındaki lezzeti çevrenize yaşatmak için doğru seçim subbass hoparlörlerdir.

Asma tavan tipi hoparlörler, trafolu ve trafosuz olmak üzere ikiye ayrılırlar ve kullanıldıkları alanlara göre özelliklerinde değişkenlik gösterebilirler. Yangına ve suya dayanıklı asma tavan tipi hoparlörler bile mevcuttur. Genellikle avmlerdeki dükkânlarda, kafelerde, bistrolarda, hastahanelerde, konferans salonlarında ve toplantı salonları gibi yerlerde kullanılan asma tavan duvar tipi modelleri siyah ila beyaz renk seçenekleri ile de satışa sunulabilmektedir. Arkasından ayarlayabileceğiniz empedans değerleri ile her türlü anfinize uyum sağlatabileceğiniz, ayrıyeten volüme kontrol devresi ile de ses yükseltebilir ve hoparlör üzerinden eko ayarını yapabilirsiniz. Asma tavan hoparlörlerin başlıca üreticilerinin arasında Osawa ve Lastvoice bulunmaktadır.

Gömme tavan tipi hoparlörler de asma tavan tipi ürünler ile aynı özelliklere sahip olup sadece cm bazında açıklıklara sahiplerdir. Yani sizin tavanınızdaki delikleri kaç santimetre ise ona göre gömme tavan hoparlör seçiminizi yapabilirsiniz. Anfi ile kullanmanız gerekmektedir. Genellikle canlı müzik yapan yerlerde alttan alttan hafif müzikler vermek için kullanılabilen gömme tavan tipi hoparlörler çok fazla watt gücüne sahip olmadıkları için eğer yüksek ses isteyen bir kullanıcıysanız sizin için yanlış bir seçim olacaktır. Çoğunda su geçirmezlik belgesi olup, genellikle beyaz renkte olsalar da bazı hoparlör markaları siyah ve kırmızı renk seçeneklerini de bünyelerinde barındırmaktadır. 

Ünit hoparlörlerle alakalı konuşacak olursak eğer, camilerin gözdesi denebilecek bir kategoridir. Ünit'ler genelde kazanlı olarak da satılsa elinde daha önceki ünitlerinden kalma kazanları olan kullanıcılar için sadece ünit olarak da satılabilmektedirler. İmamlar ve müezzinler sıklıkla tercih etmektedirler ve en çok tercih edilen ünit hoparlör markası Sammi markasıdır. Sitemizdeki tüm ürünler orijinal Kore malı Sammi’dir, lütfen başka sitelerle karıştırmayınız. Onun yanı sıra alüminyum ve plastik kazan seçimlerini de sizlere sunan ünit hoparlör kategorisi 75 wattan başlayarak 150 watt güç çıkışına kadar ulaşabilmektedirler. Ünit hoparlörlerin mebranları ve tamir takım setleri de satılmaktadır çünkü çok çabuk yanabilen ve genellikle ünitlerle alakalı bilgiye sahip olmayan insanların elinde zarar görebilen narin hoparlör çeşitleridir. Tam da bunun için ünit seçimi yaparken anfinizin çıkış gücünü de göz önüne alarak seçimlerinizi yapmalısınız, aksi takdirde hoparlörlerinize elveda demek zorunda kalabilirsiniz ve hatta daha da kötü bir senaryo çizecek olursak eğer anfinizi de yakabilirsiniz.

Duvar tipi hoparlörlere gelecek olursak eğer en çok kullanıldıkları alanlar fabrikalar ve kafelerdir. Kalabalık ve geniş mekanlarda müzik sesini ve anons sesini duyurabilmek için gömme ve asma tavan tipi olanlara karşın yüksek çıkış değerlerine sahip olabilen duvar tipi hoparlörlerin renk seçenekleri de mevcuttur. Siyah ya da beyaz renk seçenekleri ile tercih edilen duvar tipi hoparlörler için de yüksek çıkış güçlü anfiler gerekmektedir. Yine diğer hoparlörlerde de olduğu gibi 4 taneye kadar trafosuz anfilerde, 4’den fazla kullanımlarda trafolu anfilerde kullanmanız gerekecektir. 

Line array hoparlörler ise çok yüksek watt güçlerine sahip olup genellikle konser alanlarında çok fazla insana hitap edebilmek adına kullanılabilmektedirler. Üstün crossover filtre devreler ile beslendiği için yüksek sesler alabilmenize olanak sağlamaktadır. Genellikle pasif olan ve power mikser anfilerle birlikte yönetilebilen bu hoparlör çeşitleri seyyar konserciler için olmazsa olmazların arasında gelir çünkü soft caseler ile tekerlekli kabinlerle de uyumlu olarak kullanılabilmektedirler. Konser alanlarına gittiğiniz zaman izleyici tarafındaysanız sağlı sollu havalara kadar yükselen ürünler göreceksinizdir. İşte o hoparlörlere Line Array denilmektedir ve hitap ettiği alan izleyici alanıdır.

Referans monitör hoparlörler ise Line Array çeşitlerin aksine konser ve sahne alanlarında sanatçıya doğru dönük olan hoparlörlerdir ve bu özelliği ile de sanatçının şarkı söyleme esnasında kendi sesini duymasına yarar. Bu sesi de en duru ve en yalın şekilde sanatçıya iletir. Bu sayede de sanatçı kendi sesinin dozajını daha iyi ayarlar ve ortaya otomatikmen daha iyi bir ses deneyimi çıkar. Genelde çok yüksek watt değerlerine sahip değildirler. İçerlerinde bulundukları elyaf döşeli mdf kabinler ile de harika bir ses izolasyonu sağlayan bu hoparlörleri sitemizden de bulabilirsiniz.

Horn hoparlörler de genellikle okullarda ve fabrikalarda yani çok fazla insana hitap edilecek yerlerde dış mekâna konulan, çoğunlukla su geçirmez özelliğe sahip sert plastikten üretilen modelleridir. 300 watta kadar çıkabilen çıkış güçlerinden ötürü çok fazlaca tercih edilirler çünkü kullanıldıkları yerlerde birçok insana hitap edebilirler. Özellikle okullarda tören yapılacağı zamanlarda birçok öğrencinin yaptıkları gürültüyü düşünecek olursanız eğer sizin horn hoparlörleri tercih edecek olmanız pek de yersiz olmayacaktır.

Sizler de tüm hoparlör çeşitlerine ve hoparlör seti seçeneklerine sitemiz üzerinden internetteki en uygun fiyatlarla ulaşabilir, hoparlörler ile alakalı tüm detaylı bilgiyi uzman teknik ve temsilci kadromuzdan alabilir, en uygun ödeme seçenekleri ve taksitlendirmelerle birlikte ürünleri sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Hoparlör İle İlgili Soru Cevaplar

Hoparlör Nedir ?

Hoparlör, ses üreten herhangi bir mekanizmadan karşıya ses iletimini sağlayan elektronik cihaz türüdür. 

Hangi Hoparlör Türünü Tercih Etmeliyim?

Hoparlör tercihi yaparken nerede ne amaçla kullanacağınız oldukça önemlidir. Açık alanda kullanacak iseniz şarjlı taşınabilir hoparlör tercih edebilirsiniz. Elektrik imkanı daha kolay olan kapalı alanlarda ise sabit kabin hoparlörler seçebilirsiniz

Taşınabilir Hoparlörler Elektriksiz Çalışıyormu ?

Evet, taşınabilir hoparlörler elektriksiz çalışabilir. İçerisinde bulunan akü sayesinde şarjlı şekilde istediğiniz her yer de kolayca çalıştırabilirsiniz.

Hoparlör Siparişi Versem Ne Zaman Kargolanır ?

Hoparlör siparişi vermeniz halinde aynı gün kargolanır ve 2 iş günü içerisinde size teslim edilir.

Hoparlör Sipariş Ederken Ödeme Seçenekleri Nelerdir ?

Sipariş vermek istediğiniz hoparlörü, havale / eft yaparak ya da kredi kartı ile taksitle ödeyebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Yonka Elektronik A.Ş. olarak web sitesi deneyiminizi iyileştirmek için yasal mevzuata uygun çerezler (cookies) kullanmaktayız. Sitemizde kalmanız halinde çerez erişimine izin vermiş sayılırsınız. Detaylı bilgi için Çerez Politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.